Boligselskaber

Vi har mange års erfaring med boligselskabers behov for fleksible løsninger. Uanset om der er tale om større renoveringsopgaver, nyt køkken eller mindre løbende vedligeholdelse, er vi en oplagt samarbejdspartner.

Markante fordele for boligselskaber
Boligselskaber opnår markante fordele ved at indgå samarbejde med Wolff Svendsen A/S. Der tilknyttes altid en fast kontaktperson, og det garanteres, at der altid er afsat ressourcer til evt. hasteopgaver. Bliver der brug for yderligere ressourcer i forbindelse med sikring ved eks. vandskader eller brand, kan vi stå for koordineringen med øvrige håndværkere m.v. Med andre ord behøver boligselskabet kun at tage kontakt til én samarbejdspartner, som herefter sørger for alt det praktiske.

Vi har mange fagfolk tilknyttet, og ved hvem vi skal gøre brug af til de enkelte opgaver. Det sparer tid for kunden. Vi er hurtige og effektive, fordi vi ved, hvad vi har med at gøre. Eksempelvis udskifter vores faste køkkenteam i snit et køkken om ugen for forskellige boligforeninger. Vi er derfor en stærk servicepartner på området.

Akuttelefon
Med en samarbejdsaftale får boligselskabet adgang til vores akuttelefon. Opstår der akutte problemer, kan vi kontaktes døgnet rundt, og hjælpen er fremme inden for 3 timer.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at høre mere om de mange fordele ved et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail på:
info@wolff-svendsen.dk© COPYRIGHT 2017 Wolff-Svendsen A/S | DESIGNED BY JABA Media
CVR: 25332601