Malerteam

Vi har et fast malerteam tilknyttet, da det giver en bedre og mere fleksibel løsning for vores kunder.

Med fokus på netop tid og nemmere koordinering besluttede vi os for at starte vores eget malerteam for nogle år siden. Det har i høj grad givet mere fleksibilitet.

Christian Thøgersen leder vores malerafdeling, som er blevet en integreret del af vores team. Derfor kan vi levere kvalitetsmalerarbejde sammen med tømrerarbejdet i én sammenhængende proces - til stor gavn og glæde for vores kunder.

Christian har arbejdet i malerfaget siden 1994 og har stor faglig viden og erfaring, også fra farvehandel, så her kan man som kunde hente virkelig kvalificeret rådgivning hos både ham og hans stab af dygtige medarbejdere.

Hvert år renoverer vi et stort antal flyttelejligheder, hvor tidsfaktoren spiller en afgørende rolle – jo hurtigere en lejlighed er istandsat, des hurtigere kan udlejer få en ny lejer ind. Derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde en hel pakkeløsning, hvor der også indgår et malerteam. På den måde bliver det nemmere og mere fleksibelt, både for os og for vores kunder. Og er kunderne tilfredse, så er vi tilfredse.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud på malerarbejde:
© COPYRIGHT 2017 Wolff-Svendsen A/S | DESIGNED BY JABA Media
CVR: 25332601