Medarbejderne

Vi har fået arbejdstilsynets grønne smiley


Hvad siger medarbejderne?

Nichlas færdiguddannet konduktør:
Jeg har været her siden 2005, og det er en helt anderledes ånd, der hersker her i firmaet end noget andet sted, jeg har været. Her er hyggeligt, og vi har alle sammen rigtig meget lyst til at komme på arbejde. Sygefraværet er ekstremt lavt, en af vores svende har f.eks. ikke haft en eneste sygedag i 6 år.

Også fra de nytilkomne svende hører vi, at de er overraskede over, at det kan være så rart at komme på arbejde. Her udfører vi håndværk med samvittighed, og vi laver tingene færdige – vi føler alle sammen ansvar for, at der er konsistens i det, vi laver. Kommer vi i tvivl om noget, ved vi altid, hvor vi kan få hjælp – men alle er opdraget til at kunne selv.

Jonas, uddannet tømrer:
Jeg har arbejdet i firmaet siden 2012 og har lige fra starten følt mig meget velkommen og taget godt imod. Vi arbejder under en høj grad af frihed, hvor vi får lov at ”køre selv”, og det oplever jeg som meget udviklende. Der er altid en ældre svend at spørge til råds. Mine arbejdsopgaver er meget varierede, lige fra de små detaljer til store sammenhængende projekter.

Vi har faste arbejdstider, men hvis der lige mangler et kvarter i, at vi er færdige hos en kunde, bliver vi hellere lidt længere, så opgaven kan afsluttes, før vi kører hjem.

I firmaet er der meget fokus på at sørge for det gode sociale arbejdsmiljø med diverse arrangementer uden for arbejdstid for at ”ryste folk sammen” – det er dejligt og anderledes fra andre arbejdspladser, jeg har været på.
Klik her for at møde alle vores dygtige medarbejdere.

Wolff-Svendsen medarbejdere


© COPYRIGHT 2017 Wolff-Svendsen A/S | DESIGNED BY JABA Media
CVR: 25332601