Service og vedligehold

Med mange års erfaring med virksomheders og ejendommes behov for løbende service og vedligeholdelse er vi den oplagte samarbejdspartner.

Vi råder over 20 servicevogne der rummer alt det håndværktøj, som kræves for at kunne klare de opgaver, som opstår akut eller “bare” skal udføres. Vi har mange fagfolk tilknyttet, og ved hvem vi skal gøre brug af til de enkelte opgaver. Eksempelvis har vi tilknyttet et malerteam, som kan rykke ud ved behov. Det sparer tid for kunden. Vi er hurtige og effektive, fordi vi ved, hvad vi har med at gøre. Vi er derfor en stærk servicepartner på området.

Servicefolkene er også hurtige til at rykke ud i forbindelse med forsikringsskader, hvad enten der er tale om brand, vandskader eller indbrud. Her kan være tale om førstehjælp eller endelige reparationer af vinduer og døre eller hvis det er taget der er blevet utæt.

Har du behov for en vedligeholdelsesplan for din ejendom, kan vi desuden tilbyde en aftale om dette som f.eks. indeholder vedligeholdelse af din klimaskærm.

Når vores servicefolk har forladt en kunde, skal det ikke kunne ses, at vi har været der, bortset fra at jobbet er udført tilfredsstillende. Støvsugeren er derfor lige så vigtig som skruetrækkeren.

Akuttelefon
Med en samarbejdsaftale får virksomheden adgang til vores akuttelefon. Opstår der akutte problemer, kan vi kontaktes døgnet rundt, og hjælpen er fremme inden for 3 timer.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at høre mere om de mange fordele ved et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail på:
info@wolff-svendsen.dk
© COPYRIGHT 2017 Wolff-Svendsen A/S | DESIGNED BY JABA Media
CVR: 25332601